Vill du hyra lokal i Gävle? Då har du hittat rätt!

Gavante är ett företagshotell och tillväxtcenter med fokus på professionalitet och trivsel i representativ miljö. Vi hyr ut fullt utrustade lokaler som lämpar sig väl för både större och mindre aktörer. Hos oss hittar du flexibilitet och atmosfär såväl som faciliteter i toppklass. Vi kan tillgodose dina behov vare sig du vill hyra kontorslandskap eller ett enskilt rum. Våra lokaler ligger på gångavstånd från Gävles stadskärna och både kommunikationer och pakeringsmöjligheter är goda.

Vad du än behöver för din lokal

När du hyr lokal hos oss ingår allt du som företagare kan tänkas ha behov av. Internet, möbler, konferensrum, städning och kaffe etc. är alla delar av vår lösning för full service, oavsett storleken på ditt företag. För den som önskar en sådan finns en conciergetjänst att lägga till vårt övriga utbud av service och utrustning. Lokalerna själva är moderna och smakfullt men diskret inredda, det finns gott om möjligheter för dig att sätta din egen prägel på just din lokal om du skulle vilja.

Våra hyresgäster

Gavante företagshotell och tillväxtcenter har som mål att inte bara vara en rad fristående kontorslokaler, utan ett fungerande nätverk. En miljö där olika företag och entreprenörer samverkar, möts och delar kunskap i någon utsträckning tror vi är eftersträvansvärt för alla inblandade. Vårt bidrag är att erbjuda företagare högfunktionella och trivsamma lokaler att hyra där förutsättningar finns för möten mellan branscher och människor, samtidigt som hyresgästen har alla möjligheter att verka i ostördhet och lugn. Genom att samordna fastighetens internservice och infrastruktur skapar vi en kostnadsfördel för dig som företagare. Hyr du lokal hos oss får du en flexibel och mångsidig lösning samtidigt som du ingår i ett välfungerande sammanhang.

Anrik miljö i trivsam inramning

Belägna i (anslutning till?) en pittoresk tegelbyggnad som tidigare tjänat som bryggeri har våra lokaler anor långt bakåt, för att inte tala om mycket personlighet. Gustafsbros populära företagspark ligger intill Gävleån, mitt emot natursköna Valls Hage med vackra promenadslingor och frisk luft för den som har tid med en liten paus. På kort promenadavstånd finns lunchrestauranger av olika slag, och för den som vill ta en after work med kollegor eller kontorsgrannar finns trevliga pubar och barer en knapp tjugo minuters promenad bort.

Att hyra din lokal hos Gavante ger dig både flexibilitet och ett sammanhang

Allt fler företagare och entreprenörer väljer att hyra kontorslokaler i företagshotell. Arbetsformer som distansarbete, frilansande, startups och konsultuppdrag ökar ständigt och lämpar sig väl för delade lokaler och kontorsutrymmen i olika former. Till fördelarna hör möjligheten till nätverkande, energitillförseln som kommer sig av att omges av andra människor och inbyggda bekvämligheter som du slipper lägga tid på att ansvara för själv. En annan fördel är utrymmeseffektivitet.

Är du soloflygare eller del av en mindre grupp kan du anpassa utrymmet du behöver efter dina behov i ett tidigt stadium för att sedan uppgradera med tiden om det skulle behövas. Gavante kontorshotell är en både trivsam och spännande hub där du och ditt företag får möjlighet att utvecklas i den takt som passar just dig.

Varmt välkommen att kontakta oss med förfrågningar och bokningar om du är intresserad av att hyra lokal!